Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yerel itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçmüterakki, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın bütün aranjör gereklilikleri önladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası esenlamada koygun başüstüneğundan sakıncasız olurlar.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde bakım veren milel arası yapılışlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda güvenliği temin etmek derunin gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı dizayn başkaca elementlere karşı himaye sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Yangın Çıkış Kapısı Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bu nedenle eğer binanız sinein yangın kapısı Adana, yangın kapısı Osmaniye kadar etüt yapıyorsanız öncelikle yukarıda belirttiğimiz özellikleri haiz bir kapı seçtiğinizden tehlikesiz olmalkaloriız.

Dairesel dizayn, bacak izini en aza indirirken mahsuldar amudi harekete icazet verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar yürekin uygulamalı bir seçim haline getirir.

Fevkda arazi düzlük özellikler; yangın kapılarında mahal vadi uran özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı mualla olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının arz alması da zorunu kılınmıştır.

Kanatlar içinde şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin koltuk plakaları mevcuttur.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve zelzele afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın gönülını kurtardığında henüz eksiksiz anlaşılacaktır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page