Ne demek?

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen hariçarı selim aksiyon söz konusu olduğu derunin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete izin vermesi gerekir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya mevsuk ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal eylemek ve montajını kılmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 bando yalnızca kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duygulu davranıyoruz.

Bu tür yangın merdiveninin Yangın Kapısı Fiyatları anayasa özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven iyi bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya estetik endişeların bir faktör başüstüneğu binalar midein şayeste hale getirir.

Report this wiki page